Noura Whitening C

Noura Whitening C

Tidak semua orang ada masa untuk merawat kulit secara konsisten, mungkin kerana kesibukan dengan rutin harian. Sebelum masalah kulit melarat Noura Whitening C adalah pilihan untuk merawat kulit luar dari dalam.

Noura Whitening C Penuh dengan sumber vitamin yang terbaik untuk kulit, bukan hanya buah buahan tapi ada juga sayur sayuran dalam setiap sachet. Berapa banyak buah yang mampu anda makan untuk cukupkan vitamin C dalam badan anda? Banyak penyelidikan telah dilakukan berkenaan buah delima. Bukan sahaja ia menjadi bahan kajian pengkaji tempatan malahan Barat. Kehebatan buah delima atau nama saintifiknya Punica Granatum tidak hanya meniti di bibir manusia. Delima menjadi antara enam buah-buahan yang disebut di dalam al-Quran sudah pasti ada sesuatu yang luar biasa di sebalik buah ini.

Memicit jerawat akan meninggalkan kesan hitam & parut. Noura WC akan bantu mengecutkan jerawat pada wajah serta mengeringkan luka dengan cepat. Hanya dengan kemam Noura WC satu sachet sebelum sarapan dan satu sachet sebelum tidur. Mudah sahaja kan? Sumber vitamin C dalam Noura WC dapat mengembalikan kelembapan kulit anda. Rawat sebelum terlambat sangat mudah diambil, kemam-kemam hati pun senang.

This Post Has 2 Comments

  1. niza

    Saya dah cuba
    Produk terbaik

Leave a Reply